Post by puavasometi on Feb 28, 2022 23:33:33 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачни кристали ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Невероватно наметљиви огласи и одбијају уносе тако да двапут кликнете на огласе док играте.
НО.ТИЛТ.узнемирујући
Увек сам волео ову игру... табла са резултатима и резултати раде на телефону, али не и на таблету... неће се повезати!! Молим поправи!!!
Space Pinball: Classic game Аркаде bxjd
Није лука коју ова легенда заслужује
Добар посао реплицирања култне игре свемирских кадета, али нереаговање и заостајање контрола нажалост чини игру немогућом за играње
Огласи на дну заиста сметају контроли пераја, такође се пераја насумично замрзавају што значи да добијате ниске оцене. Графика је ипак одлична.
Једна од најбољих флипера које сам икад играо, а ја сам у својим четрдесетим. Једини разлог зашто му дајем звездице уместо пет је величина екрана. Свемирски флипер не испуњава екран. Приказ игре је мали. -* Веома тешка игра је веома забавна у покушају да се постигне тренутни циљ. Нажалост, заостаје због чега је тешко одредити време када треба ударити лопту што је најважније за ову конкретну игру флипера -*. Исправите величину и грешке за учинак од 5 звездица. За игру је потребна детаљна игра
враћа успомене, хвала што сте креирали игру. Али изгубио сам једну функцију овде, у верзији за рачунар, може да се потресе
Изглед и звук су на правом месту, волите носталгију. Међутим, нема довољно гравитације на лопти, лопатице не реагују довољно и једноставно нешто није у реду са физиком лопте уопште. Био сам веома узбуђен што сам ово поново креирао, али се нажалост не може играти у садашњем стању.
Не постоји начин да се лопта усмери да заврши мисије. Можете рећи да ово није савршен клон. Некада сам могао да завршавам мисије, али више не. Озбиљно сам фрустрирано бацио телефон.
Space Pinball: Classic game Árkádjátékok uhet
Колико се тога сећам, сви моји стари трикови и методе за контролу лопте и даље раде као да играм на свом рачунару из 90-их. Сјајан посао!
то је једна од најбољих флипер игара које сам играо, али осећам се другачије за компјутерску верзију, само поправите физику игре
Добри додаци у игри су превише
Ова игра је класик из добрих старих дана игара када добијете стони рачунар или лаптоп и ово би било тамо. Моје омиљено. Али са њим на свом телефону, волео бих да могу да зумирам само мало ближе машини и да мало нагињем поглед. Размотрите ово у ажурирању. Хвала вам.
Није могуће приступити страници приватности... деинсталирано!
Најлошија игра икада коју сам морао да притиснем толико дугмади за излаз за рекламе, а игра је само најгора од најгорих, и графика је лоша, контроле су само најбоља ствар, али понекад једноставно тако лоше поквари. али не😡
Превише огласа. Не вреди.
То је лепа игра. Све је у реду осим једне ствари. Не постоји начин да се направи ударац на столу. Али то је веома важна ствар. А након последњег ажурирања огласи су почели да се појављују на дну. То је одвратно ((
Није оптимизовано. Веома надуван. Ради као смеће на телефону од 1000 долара када би био стабилан на КСП-у.
После последњег ажурирања постало је грешка
Space Pinball: Classic game Arkadne igre geii
Много искачућих прозора игра жели да покрене и заустави током игре. Морају да поправе грешке у овој игри што је пре могуће
Када се ова игра зове класична игра је заиста класична, изглед игре, звучни систем, графика преносе играча у класичну еру мојих тинејџерских епизода 70-их, Хвала, наставите са добрим радом.
треба само неколико прегиба. Искрено, чињеница да неко ово чини доступним је јебено кул, али игру треба мало поправити. има доста заостајања што ме искрено нервира, али ако то поправите, биће добра игра. и оно што мислим да би ову игру учинило шармантнијом је да имате могућност да пређете са нове 3Д графике на оригиналну 3Д графику, мислим да би се то људима допало. али свеједно Ф И Кс ТХЕ ЛАГГГГ
2 лопте је мало РИП.
Физика је искључена. Скоро је немогуће погодити лансирну рампу. Добијте само 2 лопте осим ако не гледате рекламе. Непознато да ли ће плаћање 2,49 долара дати све три лопте. Реп који вуче лопту је веома досадан. Осетљивост на неким дугмадима и заставицама је веома мала или се ударци једноставно не региструју. Физика браника једноставно не погађа како треба. Графика је невероватна! Волео бих да могу да нађем овако лепу копију за рачунар који је играо као оригинал. Надоградиће звезде ако се реше овакви проблеми.
То је добар почетак, али заиста морате да уклоните механику резултата који се појављује сваки пут када лопта нешто додирне. Као што можете замислити, у игри у којој вам практично све даје резултат, невероватно је ометајуће што бројеви од 3 до 4 цифре заузимају већи део екрана. Да не спомињем, ово чак није ни била механичка у оригиналној игрици... ослободите се тога, ништа не помаже. Покушајте да га учините што је могуће оригиналнијим, немојте да додајете сопствени "штар".
Оно што ћу рећи је да је ажурирање добро изгледа. Али контроле (физика пераја) су погрешне у поређењу са оригиналним флипером за свемирске кадете. А многе мање интеракције за бодовање не постоје. Нажалост, није исто, и не могу да уживам у томе. Некако разочаравајуће.
Мајсторски осим неких мањих грешака, али они су, искрено, више као другачија музика и понекад може бити мало недоречена по питању осетљивости пераја, али хвала вам што сте вратили омиљену из детињства са старих прозора... Пет звездица за све
Веома мала контрола лопте, сама игра своју игру
У основи, ажурирана верзија моје омиљене старе флипер игре. Мислим да је ово била прва видоигра коју сам икада играо тог дана. Само бих волео да могу да искључим музику и истовремено задржим звучне ефекте.
Perang Dunia 2: Permainan FPS Aksi drj
Ово је заиста кул рекреација класичне игре које се радо сећам. Али, нажалост, то није савршена препорука. Физика је мало погрешна, због чега је готово немогуће погодити рампу за лансирање, што је неопходан део игре ако заиста желите да стигнете било где у њој. Ово је лака игра са пет звездица, ако могу да је ураде како треба.
Space Pinball: Classic game Arcade nde
Оглас тешка игра
2 лопте, плус једна која се крије иза огласа. Такође, многе друге рекламе и грешке. Деинсталиран након једне (!) игре. Начин да се десеткује и профитира од старе игре.
За мале, чак и са наочарима тешко је пратити сићушну лопту...за људе са видом 20/20.
Све је као оригинал... ох осим рекламе после СВАКЕ утакмице. Брже је затворити апликацију и поново је покренути него се бавити небитним и досадним огласима и допринети похлепи. Не буди похлепан.
Огласи су дуги и наметљиви. Чак ни тајмер да вам каже колико имате времена. Последња игра коју сам преузео није имала рекламе и тражила сам донацију. Добили су донацију већу од цене ове апликације. Овај вас држи као таоца и тера вас да гледате страшне рекламе. Деинсталира се.
Врло кул игра. Играо сам ово као клинац на старом Виндовс КСП рачунару мог тате. Супер забавно. Професионални савет: пратите трепћуће стрелице.
Гане ради како се очекивало, међутим текстуре су превише лошег квалитета за нешто објављено 2019. Платио бих верзију без огласа за 2,50 долара ако би заиста изгледала добро