Post by puavasometi on Feb 28, 2022 23:36:49 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ polytone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ polytone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک توکن های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ polytone 2022 version ▞▞▞
این بازی شگفت انگیز است، این برای تمرین هدف گیری، بازی شگفت انگیز مفید خواهد بود!!!!
polytone Musik jtuz
روی آیپد من بازی خوبیه ولی یه گوشی اندروید قدیمی دارم و وقتی باز میشه English رو انتخاب میکنم خراب میشه.
واقعا بازی خوبیه! توصیه میکنم آهنگهای سفارشی را اضافه کنید، زیرا این امکان را به جامعه میدهد تا به ارتفاعاتی برود که قبلاً دیده نشده بود! (حتما روشی برای اضافه کردن آهنگ هایی مانند mabye newgrounds ایجاد کرده اید؟)
دارای پتانسیل است، اما نیاز به صیقل دادن بیشتری دارد، مانند بزرگ کردن متن توضیح دهنده افست و سرعت در تنظیمات
این بازی مفهوم بسیار جالبی دارد و با وجود اینکه بازی کردن برای من سخت است، بسیار رنگارنگ است. :]
Gacha Club Gelegenheitsspiele epzu
اولا این بازی ریتم اول شخص اول نبود. Ph : غواص است. دوم اینکه از پخش کننده 2 انگشتی (شست) پشتیبانی نمی کند. این پشتیبانی می کند اما فقط برای LVL آسان که اصلا چالش برانگیز نیست. و کمترین پیشروی lvl 50 alr یک استیج 4 انگشتی می دهد. لمائو اما این بازی واقعا زیباست. گرافیکش عالیه صفحه نتیجه بسیار دقیق است. خیلی عالیه 4/5
پلتفرم بازی خوب
این بازی دست کم گرفته شده است. من می توانم برخی از بازی های ریتم آرکید را در جیب احساس کنم!
بهتر است صدا را کم کنم.
خوشحالم که نرم افزار برای بارگذاری بهتر دارایی ها تنظیم شده است. گیم پلی نوآورانه و طراحی ساده زیبایی است!
خوب، من پیش بینی می کردم که این بازی خوب باشد، تا اینکه با صفحه سیاهی روبرو شدم که از بین نمی رود. من بیش از 5 بار آن را دوباره نصب کردم فایده ای نداشت. بسیار ناامید شده است. من فکر می کردم که این بازی سرگرم کننده خواهد بود.
بازی سرگرم کننده ای به نظر می رسد اما هر بار که شروع را فشار می دهم خراب می شود. من به برنامه اجازه ذخیره سازی دادم و باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد. همچنین به دلایلی والپیپر من را حذف کرد...؟
خیلی آهسته استخراج می شود
امیدوارم که آهنگهای مناسبتری نسبت به آهنگهای ترنس اضافه کنند.
سلام، فقط می خواهم 5 ستاره اضافه کنم
انگشت من برای این بازی خیلی کوتاه است
موسیقی دستچین شده و نقشههایی که با دقت ساخته شدهاند برای طعمی تازه از بازیهای ریتم.
نااااااییییییییی
یک مشکل بزرگ در این مورد: به من اجازه نمی دهد واقعا بازی کنم. وقتی برای اولین بار برنامه را بوت کردم، هر چیزی را استخراج کرد و شروع به کار کرد، اما صدا وجود نداشت. بنابراین من با سردرگمی آنجا نشستم، و سپس تصمیم گرفتم آن را دوباره راه اندازی کنم. به محض اینکه این کار را کردم، بله صدا را دریافت کردم، اما چیزی قابل پخش نبود. آموزشها شروع نمیشوند («به پلیتون خوش آمدید!» فلش میشوند و سپس به منو برمیگردند)، آهنگها بارگیری نمیشوند و به طور کلی من را گیج میکنند. اگرچه پتانسیل شگفت انگیزی دارد، به روز خواهد شد!
این یک بازی عالی با پتانسیل در آن است، اما هنوز هم نیاز به تغییراتی در آن دارد. 1.تم پسزمینه هنگام اجرای بازی باعث میشود که دیدن نتها دشوار باشد. 2. دیدن نتها با شمارهگذاری به جای رنگهای مختلف را برای بازیکنان آسانتر کنید، زیرا بازیکنان اشتباه میکنند که کدام نتهای بعدی قرار میگیرند. 3. به جای نگه داشتن دکمه مکث، آن را به صورت یک ضربه یا دو بار ضربه بزنید. 4. نشانگر زمان را می توان به جای رنگ به چیزهای دیگر تغییر داد.
بازی خوب
polytone Musique lrwu
وقتی آن را نصب کردم، برنامه را اجرا کردم اما روی صفحه سیاه مینشیند و راهاندازی نمیشود، هم سعی کردم گوشی را دوباره راهاندازی کنم و هم حافظه پنهان را پاک کنم، اما همچنان روی صفحه سیاه قرار میگیرد. آیا با گوشی من سازگار نیست یا باید کمی صبر کنم؟
برای اولین بار که بازی می کنم خوب است اما وقتی برای بار دوم بازی کردم هیچ کاشی برای ضربه زدن بیرون نمی آید .... نمی دانم چرا ... لطفاً سعی کنید آن را درست کنید ... از نظر ظاهری بازی به نظر می رسد امیدوار کننده 😄
بازی در ابتدا خوب بود، سپس با یک سری مشکلات روبرو شد. اول، نقشهبرداری در مقایسه با phigros، یکی دیگر از بازیهای ریتم، بسیار خستهکننده بود. این همچنین یک بازی ریتم اول شخص نیست. دوم اینکه این بازی موسیقی خوبی نداره. اگر به بازیهای دیگر نگاه کنید، میتوانند موسیقی بهتری نسبت به سایر بازیها داشته باشند. به عنوان مثال، فیگروس و تایکو نو تاسیگون (میدانم که عنوان را با عرض پوزش حذف کردم). راستش من این بازی را توصیه نمی کنم. گزینه های بهتری وجود دارد
polytone Musik eeqo
این یک بازی خوب است!
بازی زیبای ریتم سه بعدی، رنگهای نت مطابق با ضرب، مکانیک جالبی است که سرتان را به اطراف بپیچید.
حتی سخت است، زمان بندی مربع ها در پیشرفته ترین تا سخت ترین، چالش برانگیز است.
اگر با آهنگ آهنگ ها مطابقت داشته باشد راحت تر و بهتر خواهد بود. نمیدانم که این اولین زوجی بود که من انجام دادم یا همه آنها اینطور هستند، اما وقتی که مربعها حتی با موسیقی هم آهنگی ندارند، بسیار سخت و خستهکننده هستند؟
هیچ آهنگی را پخش نمی کند حتی آموزش کار نمی کند
این بازی اصلا برای من کار نمی کند. پتانسیل زیادی داشت. این یک بازی سرگرم کننده منحصر به فرد به نظر می رسید. من برای معتاد شدن به این بازی هیجان زده بودم، اما متاسفانه برای من کار نکرد.
به خوبی کار نمیکند. آموزش ها کار نمی کنند یا وقتی سعی می کنم آهنگی را پخش کنم. هیچ صدایی نیز وجود ندارد
بد
من دائماً با زمانبندی بازی اشتباه میکردم و همه چیز را در مورد بازی یادداشت میکردم، اما به نظر میرسد که مسئله اصلی اینجا واقعاً دیدگاه است، من یک بازیکن مشتاق بازی ریتم هستم و این بازی فوقالعاده سرگرمکننده، لذتبخش و اعتیادآور به نظر میرسید و با اضافه شدن نفر اول فکر میکردم این یک بازی کاملاً جدید خواهد بود، آیا اشتباه میکنم این بازی کیک را بدترین بازی ریتمی است که تا به حال بازی کردهام، اگرچه بله، وقتی میتوانید نتهای درست را بزنید و ضربه بزنید، جالب است. و همه به جز زمانی که عدم درک عمق (آنطور که به نظر من می رسد) در وسط یک ترکیب ترکیبی به شما ضربه می زند، واقعاً می تواند کل آهنگ شما را به هم بریزد. برداشت جالبی از یک بازی ریتم بود اما کار نمی کند.
کاملا روی گوشی من اجرا می شود!
بازی خوب
وای فقط وای احساس خوبی دارم من تنظیمات شما را برای مردم دوست دارم اگر فکر می کنند تاخیر دارد و موسیقی بد نیست ادامه دهید لطفاً یک برنامه دیگر بسازید lol
بازی نیاز مبرمی به آپدیت دارد، من قفل هر آهنگی را باز کرده ام و هر آهنگی را پخش کرده ام، واقعاً کهنه شده است.
من مشتاقانه منتظر بازی کردن این بازی بودم، اما هر زمان که استخراج متوقف شد، بازی از کار افتاد... آیا راهی برای رفع این مشکل وجود دارد؟
بازی راه اندازی نمی شود!
طراحی عالی و انتخاب شگفت انگیز موسیقی!
من واقعا این بازی رو دوست دارم
سلام! به نظر می رسد مشکلی در برنامه وجود دارد. هر وقت آهنگی را اجرا می کنم و بعد از انتخاب افستم، آهنگ بلافاصله تمام می شود. من نیاز به یک پاسخ سریع دارم تا بتونم بازی رو بازی کنم چون تازه کارم ^^ ویرایش: کش حذف شد و دوباره درست کار میکنه
این می توانست یکی از بازی های ریتم مورد علاقه من با سبک اول شخص "بی نظیر" باشد. من قبلاً یک برنامه دیگر با سبک پخش مشابه، فقط با موسیقی بهتر و p2p بیشتر دیده ام. این رابط کاربری تمیز و موسیقی روان دارد، اما فاقد پاپ مورد نظر من است. علاوه بر این، وقتی نتهایی را در جعبههای ضربه میزنم، بازی من را ناامید میکند و بازی آن را به عنوان یک اشتباه حساب میکند. فکر نمی کردم یک بازی ریتم بتواند من را ناامید کند.
بازی ریتم بسیار منحصر به فرد ایجاد شده توسط برخی از برچسب های مورد علاقه من. به طرز شگفت انگیزی پاسخگو است و به اندازه هر چیز دیگری که بازی کرده ام به افست نیاز ندارد. تعداد زیادی محتوای رایگان، بسته های آهنگ با قیمت مناسب.
بازی 5* خوب بازی شد! حالا بعد از آپدیت جدید به 1* کاهش یافته است. بازی الان حتی لود نمی شود به 15 می رسد و به طور کامل قطع می شود. لطفاً این مشکل را برطرف کنید! فقط هفته گذشته پخش می شد. اکنون نمی توانم آن را بازی کنم واقعاً از بازی لذت می بردم.