(Android/iOS) Love Fantasy: Match \u0026 Stories kodlar dözümlülüyü pozur
Feb 28, 2022 23:39:59 GMT -7
Post by puavasometi on Feb 28, 2022 23:39:59 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Fantasy: Match \u0026 Stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar dözümlülüyü pozur ▞▞▞
▞▞▞ Love Fantasy: Match \u0026 Stories 2022 version ▞▞▞
Əyləncəli oyun yolu bir çox əlavə edir və hekayələr maraqlıdır
Yalnız paltarlarını çıxarmaq üçün yüzlərlə ulduzdan istifadə etmək ağılsızlıqdır. Onun birinci fəsil üçün xoş olması və daha çoxu məni onların məqsədini arxivləşdirməyə çalışmaqdan bezdirir. Brilyant və qızıl ulduzdan istifadə olunur, lakin onlar fəsildən digər epizoda paltar ala bilməyiblər. Saçını yumaq üçün 400 ulduz, paltarını çıxarmaq üçün daha 400 ulduz, şalvarını çıxarmaq üçün daha 400 ulduz, getdikcə daha çox və onların paltarları və əşyaları üçün cəmi 3 seçim var, hələ onlardan biri kilidlidir və kilidini açmaq üçün almaz lazımdır.
Fantastik oyunlar, lakin çox çətin səviyyələr
çox gözəldir
30 kimi sayılır oyun 133 səviyyəsini pişik bir səhv var, lakin yalnız 28 onlardan var.
Bu oyun olduqca gözəldir, lakin mən yalnız 80-ci səviyyədəyəm və bu səviyyə oyunda çox çətin olacaq, siz arpa super çətin səviyyəyə çatmazdan əvvəl oyuna alışırsınız. Adətən bu çətin səviyyələr oyunda daha sonra gəlir. Mən bunu bir neçə dəfə sınayacağam, sonra üzr istəyirəm
Mən ona 3 verirəm, çünki bir müddətdir ki, yeni hekayəni gözləyirəm və o, mənə tezliklə gələcəyini deyir. yaxşı nə vaxt olacaq? və hekayə burada nə vaxt olacaq? Mən oyunu bəyənirəm, amma gəldiyim səviyyədə gəl, yeni hekayələr gözləməli deyiləm, əvvəlki hekayəni bitirən kimi başqası başlamalıdır.
bulmacalar yaxşı...seçmək üçün üslublar yaxşıdır, oyun irəlilədikcə bir az daha yaxşı seçimlər əldə edin...makiyaj seçimləri indiyə qədər pis deyil..əslində reklamda göstəriləndən daha yaxşı oyun..
Reklam ehtiva edən bir ifadədir. Bu proqramlar yalnız reklamlardan pul qazanmaq üçündür. Bunun heç bir mənası yoxdur. Həmçinin reklam səhvləri üzərində işləyin. Qaranlıq ekranın heç bir mənası yoxdur. Oyunun özü heç bir məna kəsb etmir və qəribə görünür. Layihə makiyajı daha yaxşı bir oyundur, baxmayaraq ki, bu da ağırlaşdırıcıdır. Google bu proqramları yoxlamır.
Bu oyun heyrətamizdir, lakin saçların yuyulması kimi sadə işləri görmək üçün çoxlu pul lazımdır
bu oyun gözəldir amma mən ona yalnız 3 ulduz verdim, çünki səviyyələr xüsusilə 18-ci səviyyədədir. Buna görə də daha asan olsaydı, istərdim. Artıq bir həftədir ki, 18-ci səviyyədə ilişib qalmışam və heç vaxt bundan keçəcəyimi düşünmürəm. Bunu kim edibsə, zəhmət olmasa bir yeniləmə edin və səviyyə 18-i çox asanlaşdırın!!!
Oyun asılılıq yaradır və yaxşıdır, lakin yeni hekayənin yenilənməsini çox gözləməliyik. Gözləməkdən bezdim. Zəhmət olmasa hekayəni tez yeniləyin, çünki bu oyun çox gözəldir və insanlar bu oyunu oynamaq üçün çox gözləmək istəmirlər. 3 həftədir ki, yeniləməni gözləyirəm.
bəzi səviyyələrdən sonra tapşırıqlar çox baha başa gəlir
Bu dəbdəbəli geyinmə oyununu sevin, beyninizi işlətməklə yanaşı, vaxtı keçir, onu sevin! ❤ xxxx
im i yalnız az commercial😊😊😊 ümid (səviyyə 2 tərəqqi) bu oyun zövq
Mən oyundan həqiqətən zövq alıram, amma reklamı tam bəyənmirəm, amma yenə də yaxşı vaxt qatili köhnə səviyyələri təkrar oynamaq seçimini ehtiva edir
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arkādes spēles elq
Bu oyun yaxşıdır, lakin növbəti hekayə hələ gəlmir, çox günlər keçdi, yenə də növbəti hekayəni tezliklə yerləşdirin.
Oyun yaxşıdır, lakin mini oyunda (pul almaq üçün) hərəkətlər çox az olur
Mən brilyantlarımdan heç nə üçün istifadə edə bilmirəm. Mən yalnız güc artırmaq üçün videolara baxa bilirəm. Zəhmət olmasa bunu düzəldin!
yeni hekayə yoxdu,yeni hekayələr məni həyəcanlandırır,ona görə həmişə onu oynayırdım,amma 4 gün əvvəl idi.. hələ də yeni hekayə yoxdur! Pls. bu oyunu yeniləyin, yoxsa sadəcə onu siləcəm 🙄😔
Əyləncəli oyun, lakin çətinlikləri aşmaq üçün çoxlu reklamlara baxmalısan. üslub üçün əşyaların qiyməti artmaqda davam edir - at quyruğundan saç çıxarmaq üçün 500, saç taramaq üçün 500, saç yumaq üçün 500, quru saç üçün 500, saç düzümü üçün 500. 2500 xal, sadəcə 2-ci müştəridə saç üçün & oyun sizə hər problem üçün yalnız 300 xal verir..... gülüncdür
Mən oyunu sevirəm onu yeniləyəndə işləmir nooooo zəhmət olmasa tez bir zamanda düzəldin tamam tamam
Bu, özünü geyindirmə oyunu kimi göstərən uyğun bir oyundur və sonra onlar sadəcə olaraq reklamları hər yerdə və nə vaxt bacarırlarsa, itələdilər. Oyuna sərf olunan vaxtın 49%-i uyğun oyunu oynamaq, 49%-i reklamlarda, 2%-i isə reklam edilən faktiki oyundur və o qədər də yaxşı deyil. Onlar həmçinin tapşırıqların qiymətini artırırlar ki, siz uyğun oyuna, reklamlara baxmağa və potensial olaraq güc artırmalarına daha çox vaxt sərf etməlisiniz. Həqiqətən yükləməyə dəyməz.
Oyunu sevirəm amma əşyalar almaq çox bahadır məncə bizdən sikkə almağa məcbur etmək niyə bu qədər bahadır mən heç bir sikkə almayacağam əşyanın qiymətini aşağı salın şam işığı şam yeməyi 700 qəpik gülməli
Mən oyun konsepsiyasını bəyənirəm, amma düzünü desəm, oyun zamanı bəzən səhvlər olur və o, təkrar-təkrar eyni şeylərdən üçü verməyə davam edəcək. Mən onu bağlamalı və yenidən açmalı və səviyyəni yenidən etməli oldum. Paltarlar və əşyalar üçün daha çox seçimin olmasını istərdim, lakin bu, ümumilikdə sevimlidir. Sadəcə bir səhvi düzəltmək üçün onlara ehtiyacım var.
oyun sevgi və bu pul almaq üçün çətin deyil, nə də mən çox fun Mən onu sevirəm belə pul almaq məcburiyyətində alıram
yeni bir hekayə üçün uzun çəkir
Mən YALNIZ bu proqramı quraşdırdım ki, onu qiymətləndirə bildim! Reklamlar çox düşündürücü və yersizdir!! Mən iyrənirəm! Mən bu oyunu heç vaxt quraşdırmaz, oynamaz və ya tövsiyə etmərəm! Devlər özlərindən utanmalıdırlar! Növbəti dəfə uyğun olmayan reklam görəndə onu ekrana yazıb xəbər verəcəyəm!
əyləncəlidir, lakin əlavələr çoxdur və almazlarla nə edəcəyim barədə heç bir fikrim yoxdur
Bu oyun soooooo əyləncə və bir tapşırıq başa zaman 300 və ya pul belə kimi pulsuz pul və Thar almaq
əyləncəlidir, amma bezdirici ola bilər
Love Fantasy: Match & Stories Teka-teki xoy
Awesome oyun. Həqiqətən mən daha hərəkət üçün video izləyə bilərsiniz ki, sevirəm.
Bu əyləncəlidir, çünki siz necə geyinməyi öyrənə bilərsiniz, amma məncə 💬 makiyaj qiymətlərini aşağı salmalıdırlar
Bu mənim 2-ci rəyimdir. Aldığımız çoxlu istifadə olunmamış brilyantlarla sikkələr ala bilməliyik.
Mən bu oyunu oynamağa davam etmək istəyirəm, lakin siz mənim e-poçtumu yoxlamadınız və mən oynaya bilmədim
Əvvəlcə gözəl oyun. Hekayələri bəyənirəm. Siz oyunda irəlilədikcə sikkə tələbi artır, lakin sikkələr qazanmır. Həm də heç bir şey üçün istifadə edə bilməyəcəyiniz bir dəstə brilyant qazanmaq mənasızdır. Mən brilyantlardan gücləndiricilər və ya daha çox sikkələr əldə etmək üçün istifadə edə bilməliyəm. Bunun əvəzinə saysız-hesabsız reklamlara baxmaq lazımdır.
bu gözəl oyundur və heç bir pop-up əlavəsi yoxdur!!!
Oyun yeniləmələri gözləməkdən başqa əyləncəlidir. İndi ən son yeniləmə işləmir
Mən bu oyunu sevirəm, amma yeganə problem odur ki, yeni hekayənin oynamağa davam etməsi üçün çox gözləməlisən və oyunu yeniləməlisən, oyunda hər şey qaydasındadır, lakin oyunu davam etdirmək üçün çox vaxt tələb olunmur.
Love Fantasy: Match & Stories Hlavolamy lzwd
Love Fantasy: Match & Stories თავსატეხი wnbc
Əyləncəli vaxt itkisi, 3-cü matç əyləncəlidir. Bu oyun daha çox ola bilərdi. Hekayələr birdən sona çatır, köynək geyinmək üçün gecə paltarlarını çıxarmaq kimi yorucu işlər. Heç bir şey etməyən on minlərlə almaz daşları, çünki nadir hallarda almaq üçün hər hansı bir əşya təklif olunur. Hekayələr daha çox inkişaf edə bilərdi. İstədiyim oyunun arxasınca 143-cü Səviyyədə dayandım. Yaxşı oyun, amma çatışmazlıq.
Heç bir uyğunlaşma olmadıqda, o, çox zəhlətökən yenilənmir. Bu oyunu bəyənirəm, lakin bu çox tez-tez olur
Bu oyun həqiqətən oynamaq üçün həqiqətən maraqlıdır və əsasən çətin vaxtlarda münasibətlərdə nə edəcəyinə qərar verməkdə insanlar üçün yaxşıdır. Amma reklamlar, o qədər də çox deyil, amma bəzən gözlənilmədən görünür, sonra gözləmək lazımdır. Ancaq bundan əlavə, oyun möhtəşəmdir. Mən 13/10 verəcəm. Mən oyunu çox bəyənirəm və bunun kimi daha çox olacağına ümid edirəm
Mən oyundan həqiqətən həzz alıram. Qrafika gözəldir və mən çoxlu arzuolunmaz reklamlarla qarşılaşmıram.
Puzzle oyunları yaxşıdır, lakin siz heç vaxt kifayət qədər hərəkət etmirsiniz, ona görə də çox vaxt orada oturub reklamlara baxırsınız. Həmçinin bəzi həqiqətən şübhəli və yersiz reklamlar - mütləq gənclər üçün uyğun deyil. Hekayələr o qədər pisdir ki, gülüş doğurur və onlar kifayət qədər tez-tez yenilənmir, ona görə də hər dəfə həftələrlə oynaya bilmir, silinir.
Mən oyun kimi, bu günə qədər layihəsinin daha asan üzərində olun və çox deyil drama.
Bu oyunu sevirəm, amma reklamlara görə xal itirir. Mən məmnuniyyətlə heç bir reklam üçün təxminən 3 dollar ödəyərdim.
Mən oyun sevirəm bəzəmək bilər və digər stuff bir fun oyun
Super oyundu çoxxxxxx bəyəndim
Bleh. Bu, demək olar ki, bütün digər oyunlar kimidir. Orada yeni heç nə yoxdur. Ancaq müəyyən bir səviyyəyə çatdıqdan sonra gücləndiricilər və əlavələr üçün video reklamlar birdən "hazırda əlçatan deyil" kimi yox olur və onlar sizi real puldan istifadə etmək kimi açıq-aydın uzunmüddətli məqsədi olan qiymətli daşlardan istifadə etməyə məcbur edir. Diqqət edin, burada reklam verən bütün bu şirkətlər. Mən sizin reklamınıza baxardım, amma bu insanlar onları mənə göstərməyəcək. Mən olsaydım, pulumu vermək üçün daha yaxşı oyun seçərdim.
Düzünü desəm, mən sadəcə əlavələrə əsaslanaraq nəzərdən keçirmək istədiyim oyunu belə oynamadım. Bu oyuna bənzəyir ki, onlar çoxlu əlavələr alıblar, ona görə də onları mümkün qədər zəhlətökən ediblər. Bu, açıq-aydındır ki, kiçik uşaqlar onları görsünlər və üzərinə klik etsinlər. Əlavələr çox yüksək və iyrəncdir, qulaq pərdələrini onların səsi ilə əldə etdikləri bütün səslərlə partlayır. 5 ulduzlu rəylərin əksəriyyəti uşaqlar və ya botlar kimi görünürlər ki, onlar 3 yaşından bəri oynayırlar.